Forret
Tatar af okseinderlår – ramsløgsmayo – dehydreret æggeblomme – syltede radiser
Kr. 105,-
Rødbedegravad laks – peberrodscreme – syltede sennepsfrø – citron – urter
Kr. 115,-
Ravioli med spinat og ricotta – svampe consommé – urter
Kr. 125,-
Hovedret
Farseret unghanebryst – saltbagt selleri – duchesse kartoffel – sæsonens grønt – estragonsauce
Kr. 225,-
Stegt kulmule – grillet porre – mynte – tørsaltet bacon – små kartofler – fiskefumé – urter
Kr. 255,-
Bagte beder – rødbedebånd – dehydreret oliven – rygeost creme – friteret kapers
Kr. 195,-
Dessert
Citrontærte – brændt marengs – vaniljeis
Kr. 125,-
Brud af gulerodskage - hvid chokoladesne – skovbær coulis - karamel-is
Kr. 105,-
Mazarinkage – hvid chokolade ganache – friske bær
Kr. 125,-
3 hårde oste - syltede valnødder – hjemmelavet knækbrød
Kr. 135,-
Friskbagt brød
Med pisket smør
Kr. 35,-
Sydlandske snacks
Oliven og mandler
Kr. 45,-
Hjemmelavede kyllingechips
med purløgsmayo
Kr. 45,-