Uge 16
skind stegt kyllingbryst – sæsonens grønt, ristede kartofler & skilt kærnemælk sauce
Kr 175,-
Uge 17
Sprængt oksespidsbryst – kartofler, sæsonens grønt & peberrodssovs
KR. 175,-
-
Uge 18
braiseret svinekæber – kartoffel og pastinak kompet- råsyltede tyttebær
KR. 175,-
Uge 19
Gammel dagens stegt kylling kartofler – surt – rabarber kompot sky sauce
Uge 20
Stjerneskud a la engstofte
Kr 175,-
Uge 21
gammeldags oksesteg
glaseret perleløg – kartofler sauce - tyttebær
KR. 175,-
-
Friskbagt brød
Med pisket smør
KR. 35,-
Sydlandske snacks
Oliven og mandler
KR. 45,-
Kartoffelchips
Kenneths hjemmelavede kartoffelchips
KR. 35,-
Dagens dessert
Spørg din tjener
KR. 75,-