Menu - uge for uge

Uge 16

skind stegt kyllingbryst – sæsonens grønt, ristede kartofler & skilt kærnemælk sauce

Kr 175,-


Uge 17

Sprængt oksespidsbryst – kartofler, sæsonens grønt & peberrodssovs

KR. 175,-


-

Uge 18

  braiseret svinekæber – kartoffel og pastinak kompet- råsyltede tyttebær

KR. 175,-

Uge 19

      Gammel dagens stegt kylling         kartofler – surt – rabarber kompot                       sky sauce



Uge 20


        Stjerneskud a la engstofte

Kr 175,-



Uge 21


             gammeldags oksesteg

        glaseret perleløg – kartofler                         sauce - tyttebær

KR. 175,-


-





Snacks

Friskbagt brød 

Med pisket smør

KR. 35,-

Sydlandske snacks

Oliven og mandler

KR. 45,-

Kartoffelchips

Kenneths hjemmelavede kartoffelchips

KR. 35,-

DESSERT

Dagens dessert

Spørg din tjener

KR. 75,-