Menukort November

Forret


Køkkenets varmrøgede laks – havtorn – rygeost – frisée salat – marineret agurk

Kr. 115,-

 

Gravet okseinderlår – tranebær – basilikum – mayo – sprød rug – kørvel sne

Kr. 105,-

 

Rimmet kammusling – chili – agurk – forårsløg citronolie – ponzu

Kr. 125,-

 

Rødbede tatar – peberrodscreme – avocado – kapers – skilt syrnet fløde

Kr. 100,-

 

 

Hovedret


Bøf af entrecote med ristede kartofler – ristede svampe - bearnaise – syrlig salat

Kr. 255,-

 

Bagt lange – græskar pure – koral tuille – porre – kartofler – fiskefumé

Kr. 245,-

 

Confiteret andelår – ristede kartofler – tyttebær – sprød rødkålssalat – andesauce

Kr. 225,-

 

Vegansk Beef Wellington – røget selleripuré – sæsonens grønt – soltørret tomatsauce

Kr. 195,-


 

Dessert

 

Lun chokolade fondant – ristede boghvede kerner – hjemmelavet is

Kr.125,-

 

Pavlova – passionsfrugt curd  – blød flødeskum

Kr. 115,-

 

Lun cannelés – vanilljeis – marineret figen

Kr. 115,-

 

Tre tørre oste – kvædekompot – syltede valnødder – hjemme lavet knækbrød

Kr. 135,-

Snacks

Friskbagt brød 

Med pisket smør

Kr. 35,-

Sydlandske snacks

Oliven og mandler

Kr. 45,-

  Hjemmelavede kyllingechips

                   med purløgsmayo 

                       Kr. 45,-