Forret
Køkkenets varmrøgede laks – havtorn – rygeost – frisée salat – marineret agurk
Kr. 115,-
Gravet okseinderlår – tranebær – basilikum – mayo – sprød rug – kørvel sne
Kr. 105,-
Rimmet kammusling – chili – agurk – forårsløg citronolie – ponzu
Kr. 125,-
Rødbede tatar – peberrodscreme – avocado – kapers – skilt syrnet fløde
Kr. 100,-
Hovedret
Bøf af entrecote med ristede kartofler – ristede svampe - bearnaise – syrlig salat
Kr. 255,-
Bagt lange – græskar pure – koral tuille – porre – kartofler – fiskefumé
Kr. 245,-
Confiteret andelår – ristede kartofler – tyttebær – sprød rødkålssalat – andesauce
Kr. 225,-
Vegansk Beef Wellington – røget selleripuré – sæsonens grønt – soltørret tomatsauce
Kr. 195,-
Dessert
Lun chokolade fondant – ristede boghvede kerner – hjemmelavet is
Kr.125,-
Pavlova – passionsfrugt curd – blød flødeskum
Kr. 115,-
Lun cannelés – vanilljeis – marineret figen
Kr. 115,-
Tre tørre oste – kvædekompot – syltede valnødder – hjemme lavet knækbrød
Kr. 135,-
Friskbagt brød
Med pisket smør
Kr. 35,-
Sydlandske snacks
Oliven og mandler
Kr. 45,-
Hjemmelavede kyllingechips
med purløgsmayo
Kr. 45,-